Wysłany: 2016-10-30, 13:44 Jaki cytrus na dużego hydroboxa?
Hej,
Mam pytanie za ciosem. Po sezonie został mi jeden hydrobox. Dosc duzy. Kupilem kilka na wyprobowanie i o tym zapomnialem
Do mojego biednego kumkwata nie nadaje sie. Jest zdecydowanie za duzy a poza tym kumkwat jest teraz z problemami, wiec nie chce go przesadzac. Mata swietnie sprawdzila sie w roslinach balkonowych, ale chcialbym wprowadzic do mieszkania kolejnego cytrusa, stad pomysl na wykorzystanie hydroboxa. Jakies pomysly? Moze byc to zdecydowanie wiekszy okaz niz moj mikrus kumkwat Btw. czy w listopadzie jest sens kupowac/przesadzac cytrusy?
Z gory dzieki za pomoc.
Jeśli masz szklarnie,lub coś w tym stylu to jak najbardziej, bo jak kupisz teraz cytrusa to przyjdzie ze szklarni do ciebie, może być problem ze zmianą warunków na niekorzystne
_________________ Każdy pasowany na Kawalera Orderu Uśmiechu, musi wypić kielich soku z cytryny, tzw. "próba soku z kwaśnej cytryny".
Jeśli masz szklarnie,lub coś w tym stylu to jak najbardziej, bo jak kupisz teraz cytrusa to przyjdzie ze szklarni do ciebie, może być problem ze zmianą warunków na niekorzystne
Uuuu nie, nie mam szklarni Blokers jestem
To może poczekam na nowy sezon żeby roślinka nie dostała szoku?
A jakiego cytrusa proponujesz na tak dużego hydroboxa? Oczywiście do domu Do salonu w tym wypadku