Witam.Kupię zrazy cytrusów.W zamian mogę zaoferować zrazy Kalamondyny i Cytryny zwyczajnej.
Łamiesz pkt 6 regulaminu zakładając ten temat, proszę zapoznaj się z Regulaminem- Center
Ostatnio zmieniony przez horvat 2013-07-09, 17:51, w całości zmieniany 3 razy
Wrona [Usunięty]
Wysłany: 2013-07-09, 15:19
Cytuję regulamin.....pkt 6.W dziale Bazarek ogłoszenia dotyczące sprzedaży oraz prośby o rośliny itp. mogą zakładać jedynie czynni użytkownicy forum, którzy mają napisane co najmniej 100 postów ROZUMIEM i nie mam pretensji ale gdzieś trzeba coś pisać i od czegoś zacząć więc padło na ten dział...będący zarejestrowanym na forum minimum 30 dni-jestem zarejestrowany na tym forum od roku więc o co chodzi..?, nie ma takiego wymogu jeśli ktoś chce nieodpłatnie oddać roślinę lub wymienić ją na inną...zaproponowałem,że mogę w zamian odstąpić to co posiadam........zresztą napisałem,że kupię ponieważ nic za darmo nie chcę od nikogo wymuszać ....osoby rejestrujące się tylko po to by handlować na forum lub takie które swoim zachowaniem będą wymuszać na innych użytkownikach sprzedaż, wymianę lub oddanie rośliny będą banowane (zablokowanie konta). Dział przeznaczony jest do sprzedaży, wymiany bądź oddania nadwyżki roślin cytrusowych, egzotycznych oraz pozostałych domowych i ogrodowych a Administrator forum nie uzyskuje z tego tytułu żadnych dochodów. Zresztą i tak od roku te forum w niczym mi nie pomogło więc jak chcecie to blokujcie mnie albo usuncie...zresztą nie ma tematu pozdrawiam serdecznie Administratorów tacy jesteście pomocni!!!
Nie ma się co unosić, ponieważ kolega nie bierze aktywnie udziału w życiu forum. Rozumiem, jego sprawa, jednak co do bycia pomocnym, to nie bardzo rozumiem zarzuty pod tym kątem. Twój post zdecydowałem się przywrócić w drodze wyjątku, ponieważ po postach widać, że nie jesteś tutaj tylko w celu nabycia, sprzedaży roślin. Nie mam również pretensji do moderatora, bo robi swoje a regulamin jest dla wszystkich i powinni go przestrzegać wszyscy. Druga sprawa, że tego typu nieścisłości, rozwiązuje się, pisząc do admina, bądź moderatora na PW. Kolega wybrał jednak drogę krytyki i wyszło, jak wyszło . Proszę o kontakt na PW, co robimy z wpisem - kasujemy, modyfikujemy czy może kolega podjął już decyzję i nie zamierza uczestniczyć w życiu naszego forum. Pozdrawiam.
_________________ horvat (pomarańcz, cytryna, mandarynka, grapefruit, coś co lubię)